Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Assassin’s Creed: Valhalla ilmestyy huomenna

Ubisoftin yksi suosituimmista pelisarjoista saa huomenna jatkoa, tavallaan. Jokainen viimeisen titteli on hieman hyppinyt aikajanalla, Origins oli Cleopatran egyptin aikaan eli noin 50-40ekr ottaen huomioon että Caesar ilmaantui myös pelissä. Odyssey taas käsitteli pelloponesian sotia 431-404ekr välisenä aikana ja nyt seuraava osa eli Valhalla tähtääkin 8. vuosisadan lopuille ja suuren pakanojen armeijan hyökkäykseen. Historiallisesti meillä on paljon todisteita ja tekstejä itse sodasta Wessexin, Mercian ja Northumbrian taistellessa viikinkejä vastaan mutta itse motiivi ei ole tiedossa että miten niin suuri armeija saapui englantiin.

Yksi väite on kostaakseen suuren viikinkisankari Ragnar Lodbrokin kuolema mutta se että oliko kyseinen henkilö koskaan olemassakaan on hyvin epävarmaa. Assassins Creed: Valhalla oikeastaan on ratkaissut hyvin tämän siinä mielessä että pelissä pelaaja tapaa myös Ivarin sekä Sigurdin jotka ovat väitetysti tämän legendaarisen Ragnarin poikia, Ivar ja Sigurd Ragnarsson ovat ilmeisesti jokseenkin iso osa tarinaa mutta jää nähtäväksi miten he liittyvät assassiinien ja temppeliherrojen väliseen sotaan jos edes ollenkaan.

Eivor – Assassin’s Creed: Valhalla

Valhalla pelin toiminnoista

Pelaaja voi myös valita hahmon sukupuolen (Eivor/Eivarr) sekä pystyvät todella yksityiskohtaisesti muokkaamaan hahmoa kampauksesta tatuointeihin kuten aseistuksesta väreihin ja omaan laivaan. Näyttäisi myös että peli alkaa taas viemään tarinaa perinteisen salaisen sodan suuntaan vaikkakin tässä vaiheessa temppeliherrat ovat vielä ”Order of the Ancients” ja assassiinit tunnetaan nimellä ”The Hidden Ones”. Tietenkään temppeliherrat eivät vielä historiallisesti olleet muutenkaan olemassa niin se käy järkeen.

Pelaaja myös rakentaa omaa kyläänsä, luo liittoumia ja voi myös tehdä lukuisia ryöstöretkiä. Assassin’s Creed Valhalla näyttäisi ottavan paljon niitä hyviä puolia edellisistä peleistä ja tuo ne samaan pakettiin. Myös taisteluanimaatiot näyttävät todella maukkailta.

Alla olevasta videosta voit myös itsekkin hieman katsoa miltä peli näyttää

Assassin’s Creed: Valhalla by IGN

Kannattaa olla myös meidän etusivulla kuulolla tämän pelin arvostelusta joka julkaistaan myöhemmin tällä viikolla.

Uplay+ voi olla sinulle sopiva vaihtoehto mikäli haluasit itsekkin testata Valhallaa muttet ihan heti haluaisi käyttää 60 euroa siihen, Uplay+ mahdollistaa myös muidenkin Ubisoftin pelien pelaamisen samalla hinnalla 14,99€ per kuukausi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *