Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Battlefield 6 – Uutta tietoa kehittäjältä

Aikaisemmin tällä viikolla Electronic Arts:n viralliselta blogisivustolta saatiin hieman lisätietoa heidän seuraavasta Battlefield tittelistä. Kyseinen pelisarja on varsin suosittu ja sen vanhoja osia pelataan tänäkin päivänä. Hyviä esimerkkejä ovat sarjan kolmas ja neljäs titteli sekä myös Bad Company 2. Syy miksi Battlefield pelisarjana pystyy kilpailemaan Call of Duty sarjan kanssa on sen omat uniikit elementit. Toisin kuin kilpaileva CoD, Electronic Arts:n omistama BF sarja käyttää todella realistista Frostbite pelimoottoria. Tämä ”game engine” mahdollistaa useiden fyysisten objektien täydellisen tuhoutumisen, näistä ehkä kuuluisin on BF4:n Siege of Shanghai kartan tornin tuhoutuminen.

Pelistudio DICE kertoikin jo aikaisemmin että seuraava pelisarjan osa BF6 vie tuhon täysin uudelle tasolle sekä tuo entistä suuremmat pelaajamäärät pelipalvelimille.

EA:n julkaisemassa blogissa ei kerrottu oikeastaan mitään uutta Battlefield 6 suhteen mutta eräs toinen ilmoitus herätti kiinnostuksemme. Olemme kuitenkin jo aikaisemminkin kertonut tästä tulevasta pelistä mutta se mistä haluammekin nyt puhua on uusi kehitteillä oleva mobiilipeli.

Battlefield Mobile

Näyttäisi siltä että yhä useampi peliyhtiö pyrkii tuomaan pelisarjansa myös mobillilaitteille eikä Battlefield pelisarja ole poikkeus. Ehkä päälimmäisiä syitä EA.n päätökseen siirtyä myös mobiililaitteille on Call of Duty:n suosio heidän mobiilipelissään. Toinen hyvä esimerkki on PUBG Mobile, molemmat näistä on todella suosittuja, joten miksei myös BF Mobile olisi hyvä juttu.

Toki se herättää kysymyksiä kuten millainen siitä sitten tulisi ja kykeneekö se tuomaan aitoa BF pelikokemusta pelaajille. Kuitenkin BF pelisarjana jota meistä suurinosa on varmasti pelaillut jonkin verran on saanut suosiota sen visuaalisten elementtien ja teatrikaalisten toimintojen ansiosta.

Tätä uutta mobiilipeliä kehittää DICE sekä Industrial Toys jonka Bungie pelistudion perustaja Alex Seropian aloitti vuonna 2012. Molemmat on osa Electronic Arts yhtiötä. Pelin tämän hetkinen arvioitu julkaisu on vuonna 2022.

Siitä tulikin mieleen vielä mainita kun aikaisemmin oli huhuja liittyen BF6:n viivästymiseen niin kehittäjät kertoivat blogipäivityksessä että Battlefield 6:n odotettu julkaisu on edelleen vähän ennen tämän vuoden joulua. Todennäköisesti loka-marraskuun tienoilla.

Lisää uutisia pelimaailman jokaiselta alueelta teille tuo Carnival News sekä Pelaajan Varasto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *