Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Britannia – Uhkapelikomission uudet lakimuutokset


Iso-Britannia on nähnyt nyt vuoden sisään lukuisia muutoksia heidän uhkapeleihin koskevissa lakipykälissä josta olemmekin jo aikaisemmin uutisoineet. Aiemmin kyseessä oli panostuksien rajat, nyt taas ”autoplay” toiminnon kielto sekä pelien pyöräytysten nopeuden rajoitus. Alempana löydät uhkapelikomission teettämät uusimmat muutokset

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on UK-Flag_7-1.jpg

Näiden aiheiden käsittely alkoi jo viimevuoden heinäkuussa kun parlamentti ja komissio alkoi työskentelemään paljon läheisemmin tuodakseen entistä turvallisemmat pelikokemukset kansalle.

Tutkimuksien mukaan pelien Autoplay toiminto joka lisää tappioriskiä ja voi siis houkutella pelaajaa tallettamaan lisää rahaa johtaen taas kierteeseen. Tämä toiminto siis toistaa pyöräytyksiä automaattisesti ilman että pelaaja itse painaa mitään muuta kuin valitsee kuinka monta kierrosta peli toistaa itsestään.

Toinen aihe listalla jota rajoitetaan on pyöräytysten nopeus joka ei jatkossa saa olla 2,5 sekuntia nopeampi. Tässäkin jälleen sama syy taustalla, nopeampi tahti pyöräytyksissä lisää huomattavasti tappioriskiä. Tämä myös tarkoittaa että monesta pelistä löytyvä ”Quick Spin” tai ”Fast Spin” lähtee brittiläisten peleistä pois.

Lisäksi operaattoreiden pitää jatkossa selkeästi kertoa pelaajalle jokaisen pelikerran aikana paljonko he ovat voittaneet sekä hävinneet.

Komission päämies Neil McArthur kertoi että ”Tämä on jälleen yksi tärkeä askel kohti turvallisempaa pelaamista ja tämä kertoo myös siitä että siellä missä on mahdollisuus parantaa niin me myös parannamme sen”.

Uutisen teille suomensi ja toi Carnival News sekä Pelaajan Varasto, kyseisen artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan englanniksi täältä.

Tervetuloa keskustelemaan pelaamisesta:
https://kasinoforum.fun/

Vastaa