Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Immortals Fenyx Rising -toimintaseikkailu täydentyy Seikkailuhetki (Adventure Time) -animaatiosarjan varusteilla

Cartoon Networkin suosittu Seikkailuhetki (Adventure Time) teki tutuiksi sankarikaksikon Finn ja Jake. Kahdestaan seikkaileva ja monenlaisia vihollisia kohtaava kaksikko ehti viihdyttää yleisöään peräti kymmenen tuotantokauden ja lähes 300 jakson voimin.

Nyt Immortals Fenyx Rising -toimintaseikkailu täydentyy animaatiosarjan Finn-päähahmon varusteilla ja tuo siinä sivussa mukanaan sateenkaariyksisarvisen ja Jake-koiran.

Kreikkalaisista tarustoista innoituksensa saanut Immortals Fenyx Rising tarjoaa kuvankauniin ja värikkään avoimen pelimaailman. Sitä täplittää joukko toinen toistaan oudompia hirviöitä, jotka osaltaan yrittävät pysäyttää Fenyxin vääjäämättömältä vaikuttavan etenemisen. Apunaan Fenyxillä on valikoima ainutlaatuisia legendaarisia varusteita, kuten Akilleen miekka, Odysseuksen jousi ja Daidaloksen siivet. Näitä myös tarvitaan, sillä myyttiset hirviöt ovat vahvoja ja kestäviä. Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia ratkottavia pulmia, aina pienistä ongelmista massiivisen Tartaroksen kammottaviin kammioihin. Eikä sankariseikkailu olisi mitään ilman loisteliaita ja merkittäviä aarteita, joita Fenyx kerää talteen matkan varrella. Matkan varrella edistyminen palkitaan sekä uusin asein, panssarein ja jumalallisin voimin, joita myös tarvitaan voimakkaampia vihollisia vastaan taisteltaessa.

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5-  ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Luna-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *