Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Massiiviset monsteriautot valtaavat tänään uuden konsolisukupolven areenat

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Monster Truck Championship -ajopeli on tänään julkaistu PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille, joilla pääsee nauttimaan jättiautojen menosta upealla ultraterävällä 4K-grafiikalla jopa 60 ruudun päivitysnopeudella.

Aiemmin edelliselle konsolisukupolvelle ja pc-tietokoneille julkaistu ajopeli tuo kisa-areenoilta ja televisiosta tutut monsteriautot pelaajien ajettaviksi. Valtavilla moottoreilla, hurjalla vääntökyvyllä ja suurikokoisilla erikoisrenkailla varustetut jättiläismäiset hirviöautot ovat monelle tuttu näky erilaisista viihdeohjelmista ja elokuvista sekä sisäareenoilla järjestetyistä autotapahtumista. Näiden jättikokoisten erikoisautojen ajamisesta voi Suomessa vain haaveilla. Monster Truck Championship toteuttaa ajohaaveet virtuaalimuodossa päästäessään pelaajan ohjastamaan toinen toistaan hurjempia jättikaaroja erilaisilla ajoradoilla.

Järeä-ääniset voimanpesät kisaavat töyssyisillä radoilla toisistaan mittaa ottaen. Edessä on tiukkoja kurveja, rajuja hyppyjä ja jyrkkiä töyräitä, jotka pitävät menon haastavana ja ajokisat arvaamattomana. Kun valtavat ajoneuvot kaahaavat radalla kaasu pohjassa, toisinaan myös autojen pelti rytisee ja vaaran tuntu on ilmassa.

Monster Truck Championship -pelissä pelaajan ohjastama kuljettaja osallistuu moniin erikoisiin ajokisoihin oikean hirviöauton ratissa. Pelkän vauhdin ohella tärkeää on jähmeästi ohjautuvan auton oikeanlainen hallinta ja nopea reagointikyky alati muuttuviin tilanteisiin. Tämä tuo kisailuun oman jännityksensä, sillä isot renkaat ja yksityiskohtainen fysiikanmallinnus tekevät autosta haastavan hallita. Reilun maavaran ansiosta töyssyt ja kumpareet on kuitenkin helppo ylittää eikä massiivinen auto jumiudu helpolla irtohiekkaan tai pieniin kuoppiin.

Pelin 25 erilaista ajorataa ja ajoareenaa sijoittuvat eri puolille Yhdysvaltoja. Mukana on useita erilaisia pelitiloja, kuten vapaamuotoiset freestyle-kisat, vauhdikkaat rallit, kohtalokkaat tuhoajot ja hyvää ajotaitoa vaativat aika-ajot. Pelissä on myös enintään kahdeksan pelaajan verkkopelitila. Kokonaisuuden kruunaa kiehtova urapelimuoto, jonka myötä pelaajan ohjaama kuljettaja ottaa osaa erilaisiin ajotapahtumiin ja kisoihin. Kisamenestyksen palkintorahoilla pelaaja voi tuunata ja räätälöidä omaa autoaan monin eri tavoin. Lisäksi pelaajan vastuulla on omasta tiimistä ja sen varallisuudesta huolehtimaan. Lopullisena tavoitteena on mestaruussarjan voitto Monster Truck -finaaleissa.

Erilaisia monsteriautoja on 16 erilaista. Näistä jokaista voi tuunata erilaisin ominaisuuksin kiihtyvyyden, jousituksen, huippunopeuden ja rengasvalintojenkin osalta. Kaikkiaan mukana on 50 erilaista viritysosaa, joten vaihtoehtoja riittää myös vaativampaan makuun ja yksityiskohtaiseen virittelyyn. Kisatunnelmaa vahvistavat aidot ajoympäristöt, hurraava yleisö ja autojen yksityiskohtainen vahingonmallinnus. Peli mallintaa aidontuntuisesti ärhäköiden monsteriautojen voimansiirron, jousituksen ja renkaiden reagoinnin vauhdikkaissa kisoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *