Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Rockstar palkitsi pelaajan avustaan

Arvostettu ja tunnettu pelistudio Rockstar Games lyhentää nimikkopelinsä latausaikaa, tästä saamme kiittää pelaajaa. Grand Theft Auto V on syystäkin suosittu, sen maailma on todella tarkka kopio Los Angelesin kaupungista, tarina yksinpelissä on todella hyvä mutta pelin monipeli on se miksi se on niin suosittu.

Tähän mennessä kaikki tietävät jo Grand Theft Auto pelisarjan ja San Andreas loi aikoinaan perustukset sarjan viidennelle osalle. Mikäli olet pelannut Grand Theft Auto: Online peliä niin todennäköisesti olet useamminkin kuin vain kerran istunut sohvallasi tai koneellasi odotellessasi ikuisuuden että pääset serverille pelaamaan.

Keskimäärin pelaajat ovat odottaneet noin 5 minuuttia päästäkseen sisään joka nykypäivän standardeissa on älyttömän pitkä aika ja siksi eräs henkilö päätti ottaa tehtäväkseen keksiä itse ratkaisu siihen.

Pelaaja nimeltä t0ast aikaisemmin väitti löytäneensä keinon, jolla latausaika lyhentyisi 70 prosentilla. Hän ja pari ystäväänsä julkaisi tuolloin myös konseptinsa toivoen Rockstarin jatkavan siitä. Myöhemmin ilmeni että konsepti olikin todella tarkka ja Rockstar vahvistikin itse työskentelevänsä sen parissa että saavat sen mahdollisimman pian otettua käyttöön.

Tosiaan, tälläkin hetkellä kyseinen päivitys on jo käytössä ja lukuiset pelaajat ovatkin ilmoittaneet huomanneensa merkittäviä parannuksia latausajassa. Kun oikeastaan miettii että miten peli on pitänyt suosionsa tuskallisesta latausajasta huolimatta, ilmeisesti kun peli on tarpeeksi upea niin suurinosa pelaajista osaa olla kärsivällinen. Aina tietenkin plussaa kun kehittäjät hyödyntävät ja parantavat kaiken jossa on paranneltavaa, siis aina kun se vain on mahdollista.

Konseptin kehittäjät eivät varmastikkaan odottaneet minkäänlaista palkkiota työstään mutta saivat kuitenkin sellaisen. Pelistudio antoi $10,000 t0astille joka oli otettu yhtiön ”bug bounty” varoista, Tämä rahasto on pääsääntöisesti bugien ja uusien koodien ilmoittamisesta mutta todella hienoa nähdä ettei tämä mullistava työ tullut ilman ansaittua palkkiota.

Sopiikohan sama parannus myös Red Dead Redemption peliin ja lyhentäisikö se senkin aikaa? Voi olla, mutta innolla odotamme mitä Grand Theft Auto pelisarjan seuraava osa sisältää ja heti kun tiedämme, tekin tiedätte!

Pysykää siis jatkossakin meillä kuulolla. Artikkelin teille toi Pelaajan Varasto sekä Carnival News.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *