Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Super Group siirtyy jenkkien markkinoille

Pelioperaattori Betway:n omistaja, Super Group laajentaa toimintansa Yhdysvaltojen markkinoille. Tämän on mahdollistanut kyseisen yrityksen yhdistyminen SEAC:n kanssa (Sport Entertainment Acquisition Corp). Sopimus on 4,75 miljardin dollarin arvoinen ja avaa Super Group:lle oven todella tuottoisaille alueelle. Yhdysvallat on pelioperaattoreiden yksiä halutuimpia alueita joten taustasyy tälle yhdistymiselle ei tule yllätyksenä.

Sopimuksen ehdoissa lukee että Super Groupin osakkeet yhdistyy SEAC osakkeiden kanssa näin ollen hakien paikkaa New Yorkin pörssilistaukseen uudella tiketillä ”SGHC”. Uusi yhtiö kuitenkin jatkaa nimellä Super Group.

SEAC suostuu yhdistymään Super Groupin alle joka myös omistaa Spin nimisen monitoimi kasinobrändin. Sopimuksella oli 4,75 miljardin dollarin hintalappu joka maksetaan pääomana. Olettaen että SEAC:n jokainen osakas pysyy mukana niin diili tuo uudelle yhtiölle 450 miljoonaa dollaria. Samalla myös Super Groupin nykyiset osakkaat säilyttävät 88% enemmistön osakkeissa.

Sopimus myöskin sanelee että jokainen osakeomistaja jolla on yli 70% yhtiön pääomasta ei saa myydä osakkeitaan mutta voi vaihtaa pääomaosuutensa uuteen sijaan uudessa yhtiössä.

Molempien yhtiöiden hallitukset ovat äänestäneet yksimielisesti yhdistymisen puolesta. Vaikka SEAC odottaakin vielä kaikkien osakkaiden hyväksyntää niin sopimuksen oletetaan olevan lyöty lukkoon vuoden toisella puoliskolla.

Super Group:n tulevaisuus

Tämän uuden yhtiön ennuste tämän vuoden kokonaistuloille on 1,5 miljardia dollaria nettipelaamisesta ja 350 miljoonaa muista ennen veroja sekä muita vähennyksiä. Ensi vuodelle eli 2022 tuloennuste on 1,7 miljardia dollaria nettipelaamisesta sekä 420 miljoonaa muita tuloja.

”Olemme perustaneet todellakin globaalin nettipelaamisen jättiläisen joka on mittava ja tuottava. Tavoitteenamme tuoda ensiluokkaista viihdettä maailmanlaajuisesti asiakkaillemme.” Näin kertoo Super Groupin toimitusjohtaja Neal Menashe.

SEAC:n hallituksen jäsen Eric Grubman sanoi sopimuksesta seuraavasti. ”Super Group on nettipelaamisen ja vedonlyönnin jätti jolla on täydellinen maine globaalissa kasvussa sekä vahva taloudellinen tila. Yhtiön sydän on sen teknologiassa joka ajaa sen vertaansa vailla olevaa dataanalyysin asiantuntemusta.”

Grubman sekä John Collins ovat entisiä NFL:n johtajia. He ovatkin tulevaisuudessa vastuussa uuden yhtiön laajennuksen suunnittelusta Yhdysvalloissa. ”Eric ja John ovat täydellinen parivaljakko heidän asiantuntemuksensa vuoksi urheiluun liittyen. Heidän avulla pystymme navigoimaan näillä uusilla vesillä.” Menashe kertoo.

Pelaajan Varasto tuo teille päivittäin pelimaailman uutisia. Oli kyseessä sitten pelit tai yhtiöt niiden takana. Alkuperäinen uutinen on luettavissa englanniksi täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *