Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Tennis World Tour 2 Complete Edition julkaistaan tänään uuden sukupolven pelikonsoleille

Tennis World Tour 2 Complete Edition -tennispeli tuo maailman tennishuiput ensiluokkaisen tennissimulaation pariin. Mukana on yli 40 maailman huippunimeä, joihin lukeutuvat muun muassa Roger Federer, Rafael Nadal ja Stanislas Wawrinka. Jokaisella pelaajalla on oma pelityylinsä, mikä on huomioitu pelissä tarkasti. Siinä missä osa pelaajista keskittyy enemmän aggressiiviseen hyökkäyspeliin, toiset nojautuvat tiukemmin vankempaan puolustukseen. Tennis World Tour 2 Complete Edition tarjoaa pelaajille mahdollisuuden lähestyä lajia omalla tavallaan ja tyylillään. Samalla peli antaa kokea lajin hienoudet eri pelaajien keinoin ja taidoin.

Eri pelaajat liikkeineen ja tapoineen on mallinnettu peliin huipputasoista liikkeenkaappausta hyödyntäen. Tämän ansiosta liike on sulavaa ja realistista. Pelaajakirjon lisäksi monet erilaiset pelikentät ovat mukana tuomassa aitoa ottelutunnelmaa eri puolilta maailmaa. Näitä ovat muun muassa Madrid Open -kisojen Estadio Manolo Santana ja Gerry Weber Open -kisoista tuttu OWL ARENA sekä Roland-Garrosin kentät Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen ja Simonne-Mathieu. Uusitun peliversion myötä mukana on neljä eri pelistadionia Lontoosta ja Melbournesta.

Pelin sulavat hahmoanimaatiot, tarkat kontrollit ja autenttinen kisatunnelma luovat mahtavan tenniskokemuksen. Näyttävä peligrafiikka ja vaikuttava äänimaailma viimeistelevät monipuolisen virtuaalitenniksen. Uuden sukupolven pelikonsoliversio kykenee ultrateräväpiirtoiseen 4k-grafiikkaan 60 kuvan sekuntivauhdilla. Lisäksi pelin partikkelifysiikka on aiempaa parempi, mikä korostaa pelimaailman yksityiskohtaisuutta. Säteenseurannan (ray-tracing) ansiosta pelimaailman valaistusefektit ovat selvästi aiempaa upeammat.

Pelin uratilassa pelaaja voi luoda oman tennistähtensä ja keskittyä tämän peliuran luomiseen. Ainutlaatuisen korttijärjestelmän avulla pelaaja voi painottaa pelihahmonsa ominaisuuksia väliaikaisesti ja näin auttaa tähtensä menestymisessä.

Kokonaisuuden viimeistelee erilaisten pelitilojen kirjo. Näitä ovat erilaiset pikapelit, erilaiset viikkohaasteet sekä verkossa pelattavat moninpeliottelut. Lisäksi samalla konsolilla on mahdollista pelata kiehtovia kaksinpelejä ja verkossa jopa neljän pelaajan otteluita. Vaativammalle pelaajalle löytyy myös erilaisia ranking-otteluita ja kisaturnauksia. Uusitussa versiossa on lisäksi mukana ATP Cup omana pelitilanaan.

Uusien pelikonsolien myötä peliä on päivitetty myös uusin asuin ja varustein sekä erilaisin lyönnein ja uusin animaatioin. Mukana on näiden ohella muita kosmeettisia lisäyksiä. Uusittu peliversio hyötyy myös uusien pelikonsolien nopeammista latausajoista.

Tennis World Tour 2 Complete Edition on tänään julkaistu PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Lisäksi peli on saatavilla sekä PlayStation 4-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *