Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

William Hill – Caesars sopimus on valmis

Maaliskuussa jo kerroimekin siitä kuinka Caesars sekä William Hill oli käyneet neuvotteluja yhdistymisestä. Sopimuksen teossa oli pieniä esteitä alkuun.

Caesars Entertainment on kuitenkin saanut juuri sopimuksensa brittiläisen uhkapelioperaattori William Hill:n kanssa päätökseen. Viime vuoden syksynä nämä kaksi yhtiötä ilmoittivat 2,9 miljardin punnan sopimuksestaan joka vastaa 3,35 miljardia euroa.

HBK Investment oli kovasti yhdistymistä vastaan josta jo aikaisemmin kirjoitimme tänne.

”Meidän vastustus tälle sopimukselle perustuu vain uskoomme siihen että osakeomistajat äänestivät tätä yhtymistä ilman kaikkia faktoja ja näin ollen ilman todellista tietoa mitä itse sopimus sisältäisi. HBK Europe Management LLP kertoo

Pääsijainen huoli joka HBK:lla on juontautuu William Hill:n aiemmasta yhteistyöstä Eldorado Resortin kanssa, joka myöhemmin muutti nimeänsä ja koko yhtiötä, muuttuen Caesars Entertainment yhtiöksi.” – Pieni osa aikaisempaa artikkeliamme.

Caesars – William Hill

Aiemmin Caesars siis ilmoitti aikeistaan hankkia William Hill:n Yhdysvalloissa sijaitsevat toimivarat sekä myydä briteissä sijaitsevat. Heti sen jälkeen kun Englannin ja Walesin korkein oikeus antoi vihreän valon kaupalle, Caesars sekä William Hill saivat vihdoin viimeisteltyä prosessinsa.

William Hill:n koko pääoma lukuunottamatta niitä osakkeita jotka olivat jo Caesars:n omistuksessa on nyt osa heidän UK Bidco tytäryhtiötä.

Kaikki nykyiset William Hill:n osakkaat odottavat maksuaan osakkeistaan toukokuun kuudenteen päivään mennessä. Iso-Britannian finanssin viranomaiset ovat saaneet tarpeelliset tiedostot ja Lontoon pörssi ottaa William Hill:n osakkeet pois listaltaan tänään aamulla kahdeksaan mennessä. William Hill:n johtolautakuntaan kuuluvat Roger Devlin, Mark Brooker, Jane Hanson, Robin Terrell, Lynne Weedall sekä Gordon Wilson ovat jo jättäneet eroanomuksensa ja astuneet syrjään yhtiöstä.

”Olemme innoissamme tästä että saamme vihdoin kaupan käsiteltyä. Varsinkin myös siitä että saamme kaksi suurinta nimeä nettipelaamisen ja vedonlyönnin alalla saman katon alle.” Näin kertoo Caesars:n toimitusjohtaja Tom Reeg. ”Odotamme innolla tulevaisuutta ja sen mukana tuomia uusia yhteistyökumppaneita ja sen mukana tuomaa kasvua.”

Tämänkin artikkelin teille toi Pelaajan Varasto sekä Carnival News.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *