Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Anno 1800 -strategiapeli laajenee kolmannella pelikaudellaan uusiin ulottuvuuksiin

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Anno 1800 -strategiapelin kolmannen pelivuoden, joka sisältää kolme laajennuspakettia.

Näitä ovat ensimmäisenä helmikuussa julkaistava Docklands, myöhemmin keväällä ilmestyvä Tourist Season ja kesälle päivätty The High Life. Lisäksi kolmas pelikausi tuo mukanaan ainutlaatuista kaupunkiornamenttia.

13. helmikuuta julkaistava Docklands laajentaa kaupunkisuunnittelua modulaarisella varastoalueella. Sen keskeisenä elementtinä on päärakennus, joka on saanut innoitusta UNESCOn suojelukohteena olevasta Speicherstadt-alueesta Berliinissä. Docklands tarjoaa pelaajalle myös uusia kaupankäyntimahdollisuuksia, kuten mahdollisuuden myydä harvinaisia tuotteita ja näin vahvistaa pelikaupungin taloutta. Keskeisenä hahmona nähdään kapteeni Tobias Morris, joka toimii pelaajan hallinnoiman kaupungin ja muun maailman välisenä linkkinä kaupankäynnissä.

Keväälle aikataulutettu Tourist Season -pelilaajennus tuo peliin monipuolisen turismimekaniikan upeine ravintoloineen ja turistibussiverkostoineen. Vierailevat turistit elävöittävät kaupungin ilmettä ja tapahtumia monella tapaa.

Kesäinen The High Life tutustuttaa pelaajan kaupungin uusiin korkeuksiin, sillä lisäosa esittelee pilvenpiirtäjät ja vaativia asukkaita palvelevat kauppakeskukset. Mukana tulee myös uusia monumentteja, hotelleja, ravintoloita ja muita kiehtovia rakennuksia.

Anno 1800 Year 3

Anno 1800 Year 3 tulee myyntiin kahtena eri versiona. Näitä ovat Complete Edition Year 3, joka sisältää peruspelin lisäksi Deluxe-paketin sekä kaikki kolme pelin kausikorttia, sekä Gold Edition Year 3, joka sisältää peruspelin ja Deluxe-paketin sekä kolmannen pelikauden kausikortin. Nämä uudet peliversiot korvaavat pelin aiemmat julkaisuversiot. Lisäksi peliin on luvassa myös ilmaisia päivityksiä uuden pelivuoden aikana.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä.

Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoja
www.annogame.com

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *