Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

CS:GO – BLAST turnaus on nyt käynnissä

Isoimman eSports skenen omaava Counter-Strike: Global Offensive tai CS:GO lyhennettynä on edelleen todella kova nimi vaikkakin saanut hieman osumaa. Suurin syy miksi sen skene on kärsinyt on kilpailullisen muodon lukuiset koodaajat jotka lisääntyivät pelin siirtyessä ilmaiseksi. Silti peli on säilyttänyt suuren kannatuksen sekä ison pelaajamäärän, viimeviikolla oli yli miljoona pelaajaa pelissä.

Se vaatii paljon että pelissä joka on julkaistu vuonna 2013 vieläkin säilyttää niinkin ison pelaajamäärän. Toki sekin vaihtelee riippuen päivästä ja kellonajasta mutta yleensä 700,000 pelaajaa keskimäärin. Pelin isoin plussa on juurikin sen toimivuus kilpailullisena pelinä joka toimii paremmin kuin esimerkiksi Fifa pelit.

Vuosittain järjestetään muutamia isoja turnauksia eli niin sanottuja Major mestaruuskisoja, sitten on myös Minor kisoja. Blast turnaus on siltä väliltä, se on isomman luokan turnaus jossa on mukana suurimmat nimet koko pelissä muttei siltikään mikään mestaruusluokan turnaus.

Tälläkin hetkellä tanskalainen Astralis taistelee Red Bull OG tiimiä vastaan Dust 2 kartassa joka onkin tulossa pian päätökseen. Myöhemmin näemme myös G2 vs Endpoint sekä Liquid vs DIG. Päivitämme viikon aikanan turnauksen menoista sekä myös kerromme omia mielipiteitämme otteluista ja joukkueista.

Astralis on tänä päivänä listattu maailman toiseksi parhaimmaksi joukkueeksi heti Gambit eSportsin jälkeen. Pari vuotta taaksepäin näimme kuinka Astralis oli liekeissä major turnauksissa mutta tiimi on hieman vajonnut alas siitä mitä se oli. Kyseisessä Dust kartassa mikä tällä hetkellä on meneillään on ollut Astraliksen puolesta hieman heikkoa pelaamista. Ei ihan sitä mitä joukkueelta voisi olettaa.

Red Bull OG taas on yllättävä nousija joka on osoittanut olevansa varsin vertaanotettava vastus. Ehkä tunnetuin nimi sen rosterissa on niko ja myös Suomen oma poika, Aleksib joka siis siirtyi Ence:n rosterista OG:n väreihin. Aluksi vain tuuraamaan NBK:n tilalle hänen poissaollessaan mutta nyt vaikuttaisi siltä että kemia joukkueen kesken on saanut Aleksin jäämään.

Kannattaa olla myöhemmin kuulolla otteluiden jälkeen meidän analyyseista sekä meidän odotuksista seuraaviin otteluihin. Uutiset CS:GO Blast turnauksesta teille tuo Pelaajan Varasto sekä Carnival News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *