Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Elder Scrolls VI – Uutta tietoa

Bethesda joka on tuonut meille Elder Scrolls pelisarjan ilmoitti jo vuoden 2018 E3 pelimessuilla uudesta tittelistään ja muutama päivä sitten Elder Scrolls vihjasi omalla Twitter tilillään pelin kartasta.

Bethesda on pysynyt hiljaisena tämän parin vuoden aikana liittyen tähän uuteen titteliin mutta kuitenkin antoi sarjan faneille pieniä murusia.

Uudenvuodenaattona julkaistu twiitti Bethesdan viralliselta Elder Scrolls tililtä vihjaa melko selkeästi mihin peli sijoittuu. Alueet nimeltä High Rock ja Hammerfell ovat siis kyseessä ja 2018 julkaistu teaser vihjaa samaa.

Todd Howard ja Bethesda kertoikin trailerin vihjaavan pelin aluetta mutta tuolloin se oli hyvin epämääräinen vihjaus vielä.

Alla näet trailerin jonka jälkeen voitkin verrata sitä Tamrielin koko karttaan.

On myös hyvä huomauttaa että kannattaa kiinnittää huomiota meren rantaan ja muutamaan silmille pistävään maamerkkiin ennen kuin siirryt katsomaan alla olevaa karttaa.

Mikä on Elder Scrolls?

Vuosien varrella peli- ja viihdekulttuuri ovat tuoneet monta ikonista fantasiamaailmaa. Löytyy J.R.R Tolkienin Keskimaa Lord of the Rings elokuvista, kirjoista sekä myös Silmarillon kirjasta.

Blizzard Entertainment taas toi meille Azerothin maailman, Games Workshop takoi Warhammer fantasiamaailman jolla ei edes ole virallista nimeä.

Mutta näiden joukosta löytyy myös kyseinen Elder Scrolls sarjan maailma Tamriel joka ensimmäiseksi koettiin jo vuonna 1994 The Elder Scrolls: Arena nimisessä pelissä. Sen jälkeen isoimmat julkaisut ovat olleet Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Skyrim sekä ES:O

Tamrielin maailmassa asuu useita eri rotuja, olentoja ja myös toinen ulottuvuus löytyy nimeltä Oblivion jossa demonit hallitsevat.

Haltijat, ihmiset, bretonit, örkit, khajiitit (ihmismäisiä kissoja), Nordit (Tamrielin viikingit), punakaartit sekä Argonialaiset ovat Tamrielin maailman rotuja sekä ne ovat pelattavissa ESO pelissä. Bretonit, nordit, punakaartilaiset sekä imperiaalit ovat kaikki käytännössä ihmisiä joista viimeinen on vain pelattavissa jos on ostanut Imperial Editionin.

Tämänkin artikkelin teille toi Gaming Warehouse sekä Carnival News.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *