Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Kesäiset pyöräilypelit ilahduttavat maanteiden kuninkuuslajin faneja

PAN Vision Finlandin jakelemat ja NACONin julkaisemat polkupyöräsimulaatiot Tour de France 2021 ja Pro Cycling Manager 2021 julkaistaan kesäkuussa.

Tour de France 2021

Maailman tunnetuin ja arvostetuin pyöräilykilpailu Tour de France eli Ranskan ympäriajo on yksi Euroopan suosituimmista urheilutapahtumista. Fyysisesti vaativa ja strateginen kisa vaatii paljon paitsi yksittäiseltä ajajalta, myös suunnitelmallisuutta ja taktista ymmärrystä koko joukkueelta. Kilpailun virallinen videopeli Tour de France 2021 vie pelaajan kiehtovaan kisailuun sen virallisissa joukkueissa ja näiden värikkäissä asuissa.

Peliin on mallinnettu tarkasti kilpailun reitti, joka alkaa tänä vuonna Bretagnesta. Virtuaalisen pyöräkilpailun myötä pelaaja pääsee kokemaan ympäriajon haasteet ja näkemään sen upeat maisemat. Lisäksi pelaaja saa kokea joukkueajon strategisen suunnitelmallisuuden, jota vaaditaan kuluttavan kilpailun voittamiseksi.

Suositun pelisarjan uusia ominaisuuksia ovat entistä realistisempi kisaajan suorituskyvyn palautumisjärjestelmä ja aiempaa monipuolisempi My Tour -pelitila. Tämä tarjoaa aiempaa enemmän erilaisia räätälöintivaihtoehtoja omanlaisen kisakokemuksen luomiseksi. Mukana on peräti 89 erilaista etappia virallisesta kilpailusta. Lisäksi uusittu peli hyödyntää uuden pelikonsolisukupolven tehoja ja kuvaa kilpailua aiempaa upeammalla grafiikalla.

Pro Cycling Manager 2021

Pro Cycling Manager 2021 -pelissä pelaaja ottaa kontolleen kokonaisen joukkueen tiiminjohtajan roolissa. Taktinen johtaminen vaatii pelaajalta urheilijoiden värväämistä, valmennusta ja koko joukkuetta koskevien päätösten tekemistä. Jokainen joukkueen jäsen muodostaa osan isompaa kokonaisuutta, joten päätökset eivät ole aina helppoja. Lisäksi pelaajan tulee huomioida muiden joukkueiden mahdolliset ratkaisut ja taktiikat, jotka vaikuttavat olennaisesti pelaajan kilpailumenestykseen.

Pelissä on mallinnettu pyöräilykilpailujen eri elementtejä kokonaisvaltaisesti, jonka ansiosta peli sisältää peräti yli 260 erilaista kisaa ja yli 700 erilaista etappia. Mukana on myös tämän vuoden Ranskan ympäriajojen viralliset etapit.

Pro Cycling Manager 2021 -peliin on myös mallinnettu lukematon määrä kansallisia joukkueita ja eurooppalaisia mestaruuskisoja. Näiden ohella pelisarjan uusimmassa osassa on uudistunut käyttöliittymä sekä entistä realistisempi säämallinnus, joka vaikuttaa muun muassa pyöräilijöiden jaksamiseen ja palautumiseen. Aiempaa kehittyneempi tekoäly tekee kisatilanteista todentuntuisia. Lisäksi huippuvalmistajien viralliset polkupyörä-, kypärä- ja rengasmerkit ovat mukana tuoden mukaan silauksen yksityiskohtaisuutta ja realismia pelin tunnelmaan.

Lisätietoja
https://corporate.nacongaming.com/en/video-games/
https://www.facebook.com/TourDeFranceVideoGames/
www.panvision.com/pelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *