Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Star Wars – Battlefront II nyt ilmaisena rajoitetun ajan

Yksi maailman suosituimpia brändejä joka on tuonut monta eeppistä elokuvaa on Star Wars ja sen universumi. Mikäli tämä on myös yksiä sinun suosikkeja niin varmasti ilahdut kun kuulet että EA:n luoma Star Wars: Battlefront II (ei se alkuperäinen vuodelta 2005) on nyt viikon ajan saatavilla ilmaiseksi Epic Games Launcher:n kautta. Voit siis käydä iloisin mielin nappaamassa omasi lataamalla heidän sovelluksen koneellesi.

Star Wars – Battlefront II

Toki joidenkin mielestä tuo EA:n Battlefront ei ole miellyttävä ja eihän se alkuun ollutkaan johtuen micromaksuista jotka antoivat pelaajalle ylivoimaisen otteen peliin niitä vastaan jotka eivät halunneet käyttää lisää rahaa peliin joka oli jo valmiiksi 60 euroa.

Peli on kuitenkin muuttunut sen julkaisusta ja vuosien varrella se on saanut lukuisa päivityksiä, poistanut kaikki esineet laatikoista jotka antoivat paremmat ”statsit” pelaajalle. Nykyään niistä saa vain kosmeettisia esineitä hahmoillesi.

Epic Games on antanut monia eri pelejä ilmaiseksi tämän hetkisen pandemian aikana. Niiden joukkoon on kuulunut muunmuassa Grand Theft Auto V ja Civilizations VI. Ubisoft on myös aikaisemmin antanut pelejä ilmaiseksi applikaationsa kautta, joista yksi oli Assassin’s Creed: Unity. Syy sen antoon oli tuolloin tapahtunut Notre Damen palo. Tämä on jo toinen peli tässä artikkelissa jolla oli jokseenkin kyseenalainen julkaisu.

Mutta miksi EA on lähtenyt mukaan tähän, kun heillä kuitenkin on oma pelikirjasto ja sille myös oma alusta? No siihenkin liittyy myös yllä mainittu Ubisoft ja heidän uunituore sopimus Disneyn kanssa. Ubisoft on juuri alkanut tekemään uutta Star Wars peliä josta tiedämme tällä hetkellä hyvin vähän. Ainoana tietona on tällä hetkellä se että pelissä on avoin maailma tosin maailman koosta ei ole tietoa, myös pelin ohjaaja on tiedossa.

Julian Gerighty joka toimi myös ohjaajana pelisarjoissa kuten The Division, Far Cry sekä Prince of Persia.

Ubisoftin sopimus Disneyn omistaman LucasFilm Games:n kanssa sisältää myös uuden Indiana Jones pelin.

Noista kahdesta tulevasta pelistä voit lukea hieman tarkemmin englanninkielisenä täältä.

Päivittäiset uutiset teille tuo Carnival News sekä Pelaajan Varasto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *