Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Star Wars Mandalorian – Uusi peli kehitteillä

Viihdemaailmassa on monia isoja ja ikonisia nimiä joista yksi isoimmista on ehdottomasti Star Wars. Toki kyseinen brändi on saanut viime vuosien aikana hieman kolhuja Disney:n alaisuudessa mutta Mandalorian sarja on ollut kiiltävin tähti taivaalla. Kaukaisesta galaksista voi saada niin todella paljon materiaalia kehitettyä ja monessa eri muodossa, yllä mainittu sarja ei ole mikään poikkeus.

Star Wars on nähnyt elämänsä varrella lukuisia eri pelejä joista valitettavasti suurin osa ei ole osa virallista tarina-arkkia. Brändillä ei ole aina ollut helppoa ja syy miksi George Lucas joutui luopumaan aikoinaan luomuksestaan oli hänen avioero. Disney:n aikana pelipuoli brändillä ei ole ollut fanien mieleen vaikka The Fallen Order sekä Battlefront II onkin todella hyviä pelejä. Noista jälkimmäinen nostatti kuitenkin vihaisia tunteita fanien keskuudessa vähintäänkin kyseenalaisten yhtiöpäätöksien vuoksi.

SW:n historiassa on siis ylä- ja alamäkiä niin kuin muillakin brändeillä on ollut mutta tulevaisuus tähdissä alkaa näyttää todella valoisalta.

Star Wars Mandalorian peli? Mistä on kyse?

Mandalorian sarja on saanut loistavaa palautetta katsojilta sekä tuonut muitakin kuin vain SW faneja mukaan seikkailuun. Sarjan ehdoton suosikki on ollut Grogu joka myös tunnetaan nimellä ”Baby Yoda” hänen suloisen ja ihanan persoonan ansiosta.

Koko sarjan rakenne ja tarina eli juoni sopii täydellisesti rpg tyyliseen peliin. Mando ja Grogu seikkailevat pitkin kaukaista galaksia etsiessään vastauksia Grogulle ja siinä samalla myös tekevät pikku tehtäviä. Kuulostaako tutulta? Suurin osa RPG peleistä menee tuohon tahtiin, niissä on se tietty päätarina mutta välissä voit tehdä ”side quest” sivutehtäviä ja pienempiä tarinoita. Hyviä isoja esimerkkejä tästä on Witcher III, Assassin’s Creed: Odyssey/Valhalla sekä Elder Scrolls sarja.

Koko juttu tästä alkoi pelkkänä huhuna kun Xbox:n pomon hyllyllä näkyi Xbox Series S kuukausia ennen kuin konsolista ilmoitettiin. Tällä kertaa hyllyllä on nähty Mandalorianista jotain ja Xbox:n Nick jakoi twitterissä: ”Huomaatte että Philin takana hyllyllä on Mandalorian Funko. kyllä, joku on kehittämässä Mandalorian peliä, en vielä tiedä kuka.”

Myöhemmin tuo kyseinen twiitti otettiin alas ja Nick pahoitteli sekä sanoi ”Hups, en tiennyt etten olisi saanut paljastaa noin paljoa. Saatoin juuri paljastaa tietolähteeni.” Nick myös sanoi ettei se ollutkaan Mando Funko mutta peli on kuulemma silti kehitteillä.

Pelimaailman uutiset teille tuo päivittäin Pelaajan Varasto sekä Carnival News.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *