Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Cyberpunk 2077 julkaistiin tänään 4 aikaan aamulla

Kauan odotettu ja monta kertaa lykätty Cyberpunk 2077 julkaistiin tänään aamuyöstä kello 4 aikaan ja pelaajat ympäri maailmaa valvoi että pääsivät pelaamaan. Oliko peli odottamisen arvoinen? Vastaus on helppo ja sen on kyllä, peliä lykättiin juuri sen takia että pelistudio pystyi hiomaan sitä entistä enemmän. Cyberpunk jopa myi 8 miljoonaa kopiota ennen julkaisua.

Cyberpunk 2077

Näin juuri ennen joulua olikin hyvä aika julkaista, viime kuussa tuli myös monta hyvää peliä joten nyt pelaajilla onkin aikaa hypätä futuristiseen GTA tyyliseen maailmaan.

Pelissä on paljon mahdollisuuksia, niinkin paljon että tuon sanominen tuntuu vähättelyltä. Pelaajilla on mahdollisuus pelata Cyberpunk 2077 ihan miten haluaa eikä pelin läpi pelaaminen edes vaadi päätarinan läpikäymistä. Night City tarjoaa paljon viihdykettä myös ajanvietteeksi mikäli pelaajalla on tylsää. Peli on myöskin rajoittava alkuun, ettei pelaaja saa huippuluokkaisia autoja heti aloittaessaan.

Peli on täysin erilainen kuin mitä se oli kun sen tuotannosta ilmoitettiin. Se on muuttunut niin visuaalisesti kuin myös toiminnoiltaan ja pelityyliltään, kaikki pelissä tuntuu niin elävältä.

Ehdottomasti suosittelemme kokeilemaan, Cyberpunk 2077 on saatavilla Instant-Gaming sivustolla -17% alennuksella.

Tarjoamme myös myöhemmin täyden arvostelun pelistä joten kannattaa pysyä kuulolla etusivuillamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *