Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Gauselmann ja Bundesliiga joukkue yhteistyöhön

Gauselmann on yksi maailman suurimmista nettikasinoalan toimijoista.

Nyt Gauselmann on tehnyt sponsorisopimuksen Fortuna Düsseldorfin kanssa. Gauselmann Groupin The German AWP Manufacturing yritys on Fortunan areenan pääsponsori, areenan joka vetää 54 000 katselijaa. Areenan nimi on Merkus Spiel-Arena, Gauselmannin pelitoimittajan mukaisesti.


Nyt viime viikolla allekirjoitettu monivuotinen sopimus tuo Merkur prominent logon näkyviin myös areenan päätapahtumassa eli Fortunan peleissä. Gauselmannin markkinointijohtjaa Manfred Stoffers kertoi, että Fortuna on alueen urheilun tähti ja Merkun prominent brändin näkyminen joukkueen kautta täydentää yhteistyötä. Jos kerta areenan nimi on jo Merkur, niin jatkossa Merkurin pitää myös näkyä areenalla. Stoffers myös toivoi, että Merkurin ja Gauselmannin panostus joukkueeseen auttaa joukkuetta pääsemään takaisin menestyksen polulle.

Fortuna Düsseldorfin markkinointijohtaja Christian Koke kertoi joukkueen olevan Merkur Spiel-arenan päävuokranlainen ja tämä sopimus vain täydentää jo olemassa olevaa yhteistyötä. Joukkue on tyytyväinen saadessaan sponsorin omatal Pohjois Rhine-Westphalia alueelta.

Gauselmann group

Gauselmann group perustettiin jo 1957 Paul Gauselmannin toimesta. Yritys työllistää 13 500 ihmistä yli 40 maassa ja sen liikevaihto vuonna 2018 ylitti 3,6 miljardia euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *