Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Kärkiparin kakkoskaudella kuullaan ammattilaispelaajien lisäksi myös tunnettuja muusikoita

Suomen parhaaksi ja ainoaksi pokeripodcastiksi tituleerattu Kärkipari palaa kuuden uuden vieraan kanssa.

Antti Tiaisen juontama pokeripodcast Kärkipari saa jatkoa. Pokerihuoneen tuottaman podcast-sarjan kakkoskaudella on luvassa taas kuusi uutta jaksoa ja kuusi uutta mielenkiintoista vierasta.

– Alusta alkaen Kärkiparin kantava ajatus on ollut se, että jokainen podcastin vieras pystyy tuomaan peliin uuden näkökulman. Tälläkin kertaa uusissa jaksoissa on mukana porukkaa pokeripöydän ja -maailman eri kulmista. Ykköskauden tavoin taas vain kaksi kuudesta vieraasta on täysipäiväisiä pokeriammattilaisia, Tiainen kertoo paljastamatta vielä tarkemmin toisen tuotantokauden lopullista vieraslistaa. 

– Viime kauden tavoin seuraava vieras paljastetaan aina vasta edellisen podcastin päätteeksi. Muutenkin kakkoskauden jaksojen peruspilarit ovat hyvin samanlaiset. Varmaan suuriin muutos ykköskauteen on lopulta oma kehitykseni haastattelijana. Nyt olen osannut antaa haastateltaville enemmän tilaa, mutta myös esittää tarkentavia jatkokysymyksiä, Tiainen taustoittaa.

Tuhansien pokeritarinoiden maa

Turnauspokerilla itsensä elättävä Tiainen päätyi alunperin tekemään pokeriaiheista podcastia, ”koska kukaan muu ei Suomessa viitsinyt.” Suomen parhaaksi ja ainoaksi pokeripodcastiksi tituuleratun Kärkiparin ensimmäinen tuotantokausi keräsi kuitenkin paljon kuulijoita ja kehuja. 

– Tavallaan suosio yllätti, mutta tavallaan ei. Uskoin kyllä alusta alkaen, että suomenkieliselle pokeripodcastille on tilausta, mutta kyllä se positiivisen palautteen määrä yllätti. Erityisen hienoa on ollut kuulla, että ihmisillä on paljon eri suosikkijaksoja. Että myös kuuntelijoita on kiinnostanut hyvin erilaiset pokeritarinat.

 Niitä tarinoita riittää Tiaisen mukaan Kärkiparille vielä useiksi tuotantokausiksi eteenpäin.

– Nythän tässä on tehty vasta pintaraapaisu. Suomessa on tuhansia pokeritarinoita kerrottavana ja vieraita haastateltavana. Ja uusia tulee koko ajan.

Silti vieraiden löytäminen ja ennen kaikkea mukaan houkutteleminen on Tiaisen mielestä yhä Kärkiparin tekemisen suurin haaste. 

– Jonkin verran on tullut kieltäytymisiä tai haastattelujen laittamista vielä toistaiseksi holdiin. Pokerimaailmassa on paljon isojakin nimiä, jotka eivät halua olla millään tavalla esillä. Mutta sitten taas osa vieraista on tullut oikein mielellään mukaan Kärkipariin. Toistaiseksi olen kuitenkin joutunut itse vielä hoitamaan vieraiden kyselyn, mutta ehkä sitten jo kolmoskaudella homma menee toisin päin, Tiainen nauraa. 

Kakkoskauden ensimmäisessä jaksossa vieraana Aki Tykki

Kärkiparin toisen tuotantokauden ensimmäisenä vieraana kuullaan Happoradio-yhtyeen laulajana parhaiten tunnettu Aki Tykki.

– Lähes jokainen suomalainen tietää Happoradion, mutta harvempi tietää kuinka intohimoinen pokeriharrastaja Aki on: Kuinka menestyksekkäästi hän on pokeria aikanaan pelannut. Tai vaikka miten pokeri kuuluu myös Happoradion biiseissä, Tiainen taustoittaa.

– Uskon myös, että Tykin jaksosta voi pitää myös moni vähemmän pokerista välittävä. Sillä pelin lisäksi jaksossa puhutaan paljon myös muutenkin elämästä, ja Aki avaa ajatuksiaan todella suoraan ja rehellisesti.

Vaikka Tiainen pihistää loppuun asti tulevia vieraitaan, antaa hän silti loppuun vielä pienen vihjauksen.

– Sen verran voin sanoa, että itse asiassa Aki Tykki ei ole tämän kauden ainoa paremmin muusikkona tunnnettu vieras. Ilmeisesti tuolla keikkapaikkojen bäkkäreillä eletään sittenkin vähemmän rokkielämää ja pelataan enempi pokeria.

Kärkipari-podcastitin uudet ja vanhat jaksot löytyvät Spotifysta (open.spotify.com/episode/0PKzHYqvSvmMQC5e2NYT6r?si=_buVUkfDTv24KnoBEhvawQSoundCloudista (soundcloud.com/karkiparija Apple Poodcastista (podcasts.apple.com/fi/podcast/k%C3%A4rkipari/id1514387185?uo=4).

Toisen tuotantokauden uusi jakso julkaistaan aina joka tiistai.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *