Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Steam – peliyhtiö antoi Super Seducer 3 pelille kenkää

Lukuisten pelien sekä peliyhtiöiden ja pelaajien kohtauspaikka Steam joka on Valven omistama pelialusta teki jotain varsin outoa ja tavallaan ymmärrettävää viime viikolla.

Peli sarja Super Seducer ja varsinkin sarjan kolmas osa ”Final Seduction” kuulostaa juuri siltä ettei sitä pitäisi ottaa ihan niin tosissaan. Ironisesti tosin Steam on ottanut omaksi tehtäväkseen nyt sotia näitä pelejä vastaan. Super Seducer onkin nyt poistettu pelipalvelusta ja syynä oli se ettei ”yhtiö hyväksy seksuaalisesti paljastavaa materiaalia oikeasta henkilöistä”.

Tuo kuulostaa todella oudolta syyltä sillä todella monessa pelissä joka kyseisestä palvelusta löytyy on juurikin seksuaalisesti paljastavaa materiaalia oikean elämän henkilöistä. Toki erona on se että ne pelit ovat animoituja, tämä taas näyttää enemmänkin interaktiiviselta sarjalta-

Pelin kehittäjä, Richard La Ruina kertoi Twitter tilillään itse tämän uutisen ja kertoi ettei Valve suostu pelin julkaisuun missään muodossa.

Valven suora vastaus kehittäjälle oli ”Olemme valmiita pelisi arvioinnin kanssa emmekä voi julkaista peliä myyntiin Steam:n kaupassa. Kuten olemme jo aikaisemmin kertoneet, Steam ei myy materiaalia jossa on seksuaalista materiaalia oikeista henkilöistä,” Steam kirjoitti vielä. ”Useiden uudelleenlähetyksen ja arvioinnin jälkeen, meistä tuntuu että olemme umpikujassa jonka vuoksi tämä päätös on lopullinen. Meillä ei ole enempää palautetta tai yksityiskohtia mitä jakaa muuta kuin aikaisempien keskustelujen aiheet.”

La Ruina myös kertoi kuinka Steam hylkäsi myös sensuroidun version pelistä tavallisen version yhteydessä eivätkä koskaan kertoneet mikä sensuroidussa versiossa oli vikana. Steam oli myös kuulemma sanonut ”Vaikka pelisi saisi ESRB-M ikärajan se ei vaikuttaisi heidän päätökseensä.

La Ruina olisi vielä suostunut työskentelemään useita viikkoja pelin parissa poistaakseen monia eri elementtejä mutta peliyhtiö sanoi: ”Emme siltikään aio myydä sitä emmekä edes aio arvioida sitä uudestaan.”

Aikaisemmin pelisarjan edellinen osa, Super Seducer 2 sai lähtöpassin Sony:lta vaikka se oltiin suunniteltu julkaistavan Playstation 4 laitteelle. Aikaisemmat Super Seducer pelisarjan pelit ovat edelleen ostettavissa Steamista.

Tämänkin artikkelin teille toi ja suomensi jälleen Pelaajan Varasto sekä Carnival News. Alkuperäiseen englanninkieliseen uutiseen pääset tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *