Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Minecraft – 3 epäiltyinä terrori-iskun suunnittelusta

Pelit ja niiden pelaaminen on usein kehittävää ja terapeuttista tekemistä eikä vain turhaa ajankulua, tai ainakin yleensä. Yksi peli joka on jo pitkään ollut suosittu sen tuhansien mahdollisuuksien vuoksi on sandbox peli Minecraft jossa pelaajat voivat päästää luovuutensa valloilleen.

Netistä löytyy satoja servuja ja tuhansia eri kuvia älyttömistä rakennelmista, jopa Manhattan on luotu kokonaisuudessaan ja se kertoo paljon. Toki kun kyse on pelistä jossa voi rakentaa mitä vain ja myös tuhota niin löytyy ajoittaisia haittapuoliakin.

Marraskuun lopussa Venäjän viranomaiset pidätti 3 alaikäistä epäiltyinä mahdollisesta terrori-iskun suunnittelusta. Jokainen heistä oli 14 vuotias ja kohteena oli heidän alueen FSB:n konttori. FSB siis on Venäjän versio CIA:sta eli keskustiedustelupalvelu. Pojat olivat rakentaneet kohteensa Minecraft pelissään ja suunnitellut iskuaan sen kautta. Alkuperäisen uutisen löydät täältä!

Rikostutkijoiden mukaan poikia on myös koulutettu hylätyissä taloissa sekä erämaassa toteuttamaan erilaisia terrori-iskuja. Minecraft voi hyvinkin olla pian laiton Venäjällä, mikäli näitä tulee lisää.

Pysy meillä kuulolla muista pelimaailman uutisista, niin videopelien puolelta kuin myös kasinopelien maailmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *