Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Playstation 5 – Uusi patentti

Konsolivalmistajien kilpailu on vuosittain kovaa ja se vain kiihtyy aina uuden sukupolven konsolien myötä. Microsoftin Xbox ja Sonyn Playstation ovat olleet toistensa arkkivihollisia jo ensimmäisistä konsoleista asti. Yleensä Playstation saa hiukkasen enemmän käyttäjiä ja ostajia kuin kilpailijansa ja tähän on yleensä syynä paremmat exclusive pelit ja paremmat grafiikat.

Myös konsolien tehot nousee jokaisen uuden konsolin myötä luonnollisestikin mutta Sony saattaa saada paremman aseman sitten kun Playstation 5 Pro julkaistaan. Peliyhtöiden on tärkeää pysyä jatkuvasti liikkeellä ja eteenpäin nimenomaan, viimeisin Sonyn patentti kuiskaa hunajaa mutta on eri asia käytetäänkö patenttia. Patentit eivät ole varmoja toimintoja uudelle konsolille mutta tämä kyseinen patentti kuulostaa niin hyvältä ettei sitä kannattaisi sivuuttaa.

Playstation 5

Useampi GPU Playstation 5 Pro:ta varten?

Viimeisin patentti siis vihjaa että Pro versiolla voisi olla jopa 2 grafiikkakorttia, joka on yleinen käytäntö tietokonepelaajilla. Kahden gpu:n kohdalla toki hinta nousee hiukan mutta se myös mahdollistaisi jokaiseen peliin sen 120fps ja jopa niille joilla on 4k grafiikat. Mikäli Sony aikoo viedä konsoliansa tähän suuntaan niin voi olla että se myös houkuttelee tietokonepelaajia. Yksi suurimmista syistä miksi jotkut pelaa tietokoneella eikä konsolilla on juurikin fps määrät (fps = frames per second).

Joillakin PC pelaajilla on useampikin kuin 2 grafiikkakorttia jotka parantavat graaffista suorituskykyä mutta myös vaativat enemmän tehoja koneelta, varsinkin uudemman sukupolven grafiikkakortit.

Sonyn omistama Playstation on kuitenkin menossa oikeaan suuntaan ja toivottavasti näemme patentit joskus vielä käytössä. Voit tilata oman konsolisi täältä!

Me kerromme kaiken peleistä, oli kyse sitten videopeleistä, kasinopeleistä tai urheilusta. Kannattaa kurkata etusivuillemme aina silloin tällöin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *