Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

The Crew 2 -ajopeli laajenee agenttitarinaksi

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi The Crew 2 -ajopelin toisen pelikauden ensimmäisen osan.

Pelin toisen kauden ensimmäinen osa on nimeltään The Agency ja siinä Motorflix-tuotantoyhtiö kehittelee ainutlaatuista televisiosarjaa salaisesta agentista. Tämä rooli kuuluu tietenkin itse pelaajalle ja tehtävänään hänellä on pysäyttää arkkivihollisensa The Shadow.

Agenttitarinan uutena ominaisuutena koetaan uudenlainen stunttiajotila. Siinä pelaajan pitää ajaa perille aikarajan puitteissa ja pyrkiä samalla mahdollisimman moneen hurjaan stunttitemppuun pisteitä kerätäkseen. Samalla lisäosa tuo peliin ensimmäistä kertaa avokattoiset autot, joita ovat muun muassa upeat Porsche 911 Speedster ja BMW Z4 M40i. Mukana on myös uusia LIVE Summit -haasteita.

The Agencyn myötä pelaajalle tarjoutuu uusi Motorpass-palkintojärjestelmä. Se on jaettu kahdenlaisiin palkintoihin, ilmaisiin ja erikseen hankittaviin Premium-versioihin. Motorpass-järjestelmän palkintoihin lukeutuvat monien kosmeettisten lisäysten lisäksi muun muassa Jaguar F-Type SVR Coupe Professional Edition 2017, Jaguar E-Type Series 1 Roadster 1961 ja Bentley Mulliner Bacalar 2020.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 on julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja Ubisoft+-pelipalveluissa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *