Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Valheim – Aloita oma seikkailusi

Norjan mytologia on täynnä mielenkiintoisia hahmoja, olentoja, tapahtumia sekä paikkoja joista voisi loputtomiin kirjoittaa kirjoja, kehittää videopelejä sekä tuottaa elokuvia ja sarjoja. Se miten maailma on saanut alkunsa mytologisesti ja kuinka jumalat syntyivät on kerrottu saagoissa niin yksityiskohtaisesti joka auttaa todella paljon kontentin tuottajia jos heillä vain on osaaminen ja motivaatio kohdillaan. Vuoden sisällä olemme saaneet jo kaksi aivan fantastista peliä joista toinen on tämän artikkelin valokeilassa. Esittelyssä nyt siis Valheim.

Valheim yllätti kaikki viime kuun alussa kun peli ilmeistyi kuin tyhjästä, eikä mennyt kauan kunnes pelaajia oli miljoonia. Yhden kuukauden aikana peli on kerännyt yli 5 miljoonaa seikkailijaa hyvin vähäisellä markinoinnilla ja sitäkin pienemmällä tiimillä. Pelin kehittämisen aloitti kaksi kaverusta ja myöhemmin tuli myös kolmas tähän tiimiin. Toki nyt kun suosio kasvaa niin itse kehittäjienkin pitää laajentaa toimintaansa.

Se mitä kaikkea pelaaja voikaan tehdä tässä pelissä on mieletöntä eikä yksi artikkeli kyseisestä pelistä edes riittäisi kertomaan pelin positiivisia puolia. Kuitenkin peli on vielä Early Access joten bugeja löytyy mutta niitäkin on aktiivisesti korjattu.

Valheim osoittaa että Indie tyyliset pelit voivat myydä hyvin ja voivat oikeasti olla hyviä. Pelissä on kohtalainen tarina ja rpg elementti mutta jos haluaa saada kaiken irti Valheimista niin kannattaa pelata ystävien kanssa.

Peli ei myöskään ole historiallinen eikä edes yritä olla, vaan se painottuu juurikin siihen myyttiseen puoleen viikinkien aikakaudella. Jumaliin, olentoihin sekä muihin maailmoihin.

Suosioon on vaikuttanut useampi eri tekijä, muunmuassa karanteenit ympäri maailmaa, itse aikakausi ja teema sekä pelin mekaniikat. Vikings sarjan päätös on myös voinut vaikuttaa pelin suosioon jonkin verran, itse esimerkiksi palasin tuossa pari viikkoa sitten Total War: Shogun 2 pelin pariin katsottuani History of Japan sarjaa Netflixin kautta.

Oletko sinä valmis soutamaan kohti myyttisiä maita ja tulemaan legendaksi? Käväise myös ihmeessä kurkkaamassa meidän toiset sivut täältä ennen kuin nostat purjeesi!

Tämänkin artikkelin teille toi Pelaajan Varasto sekä Carnival News

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *