Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Total War – Warhammer II uusi FLC

Creative Assembly pelistudion luoma Total War sarjan Warhammer II saa tänään iltapäivällä uuden pelattavan lordin. Mikäli peli on jo ennestään tuttu niin todennäköisesti tulet pitämään tästä ilmaisesta päivityksestä. Ennen kuin puramme päivityksen sisällön, kerromme hieman itse pelistä niille joille sarja ei ole tuttu.

Total War pelisarja jo nimessään kertoo osittain pelin idean. Ison mittakaavan strategiapeli joka tarjoaa satoja ellei jopa tuhansia tunteja viihdykettä videopelien ystäville. Peli yhdistää valtakunnan rakennuksen sekä suuret taistelut ja luo uniikin pelikokemuksen. Sarja alkoi historiallisilla titteleillä ja ensimmäinen julkaisu olikin Japaniin sijoittuva Shogun josta vuonna 2011 ilmestyi jatko-osa. Muita sarjan titteleitä ovat Medieval, Medieval II, Rome, Rome II, Attila, Thrones of Britannia, Empire, Napoleon, Three Kingdoms, Warhammer sekä Troy. Näistä viimeisimmät ovat fantasiaa sekä myyttejä.

Warhammer I ja II ovat jokaisen Tolkien fanin mieleen. Peli sisältää kääpiöitä, haltijoita, epäkuolleita, ihmisiä ja monta muuta rotua. Toisin kuin muut sarjan pelit, yksiköt taistelukentillä on enemmän magiapainotteisia, vahvimmilla yksiköillä on erikoishyökkäyksiä ja nämä ovat niin sanottuja ”end game” joukkoja.

Ensimmäisten pelien kenraalit ovat korvattu sinun lordeilla jotka ovat tavallista yksikköä voimmakkaampia ja kestävämpiä.

Total War – Rakarth FLC

Nyt päästäänkin sitten tämän uuden päivityksen aiheeseen. Mitä se sisältää? Mitä se muuttaa? Mitkä sen hyvät ja huonot puolet ovat?

Rakarth on hyvin suosittu henkilö Warhammer universumin lukijoiden ja pelaajien keskuudessa. Hän kuuluu Dark Elf rotuun joka on hyvin synkkä ja raaka rotu. Nämä niinsanotut pahat haltijat olivat ennen yhtä hyvien haltijoiden kanssa, kunnes valta, ahneus ja kunnianhimo korruptoivat heidät.

Rodun ekonomia painottuu orjien myymiseen, keräämiseen ja sotimiseen ja Rakarth sopii täydellisesti rodun elämäntyyliin. Jo lapsena moni huomasi kuinka julma ja sadistinen Rakarth oli ja tämä nopeasti sai muinaisen lohikäärmeen huomion, Bracchus murtui nopeasti Rakarthin edessä ja hänestä tuli hyvin lojaali.

Pelissä Bracchus tulee vasta pelaajan käyttöön perinteisen tehtäväsarjan palkkiona joka ei ole kauhean vaikea suorittaaa. Rakarthilla on myös uniikki toiminto orjuuttaa hirviöitä pelaajan armeijoiden käyttöön ja ne voi värvätä samantien (maksusta toki).

Aloituspaikka on tosin hieman haasteellisempi, varsinkin vaikeimmalla vaikeusasteella. Albionin saarella pelaajan täytyy ensiksi päihittää Norsca rodun Vanaheimlings heimo ja päästä eroon kaaoksen korruptiosta ennen kuin voi edetä. Toki tämän jälkeen pelaaja voi halutessaan tuhota ihmisten pääkaupungin ja samalla helpottaa loppupeliä tuhomalla yhden ”järjestyksen” liittouman pääpelaajista.

Vaikkei uusi pelattava faction olekkaan yhtä uniikki toiminnoiltaan ja pelityyliltään kuin moni muu, niin on tämä siltikin ihan keskiverto. On myös mukava nähdä Dark Elf lordi ennen tulevaa Warhammer III peliä.

Tämän uutisen teille toi Pelaajan Varasto sekä Carnival News.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *