Have Any Questions? info@gaming-warehouse.com

Peliehdotukset sodan päättymispäivälle

Moni varmasti onkin jo tietoinen että tämä päivämäärä on hyvin tärkeä historiallinen päivä euroopalle. 102 vuotta sitten sota päättyi kun Saksan keisarikunta antautui ensimmäisessä maailmansodassa näin ollen päättäen tuhoisan vaiheen ihmiskunnan historiassa. Kello 11 aamulla marraskuun 11. päivänä Saksa siis allekirjoitti rauhansopimuksen, vähän niin kuin tämäkin artikkeli on julkaistu kello 11 tänä päivänä.

Battlefield 1

Yksi hyvä tapa viettää tätä päivää on kokeilla paria peliä vaikkapa illalla. Battlefield 1 joka on hyvin monipeli painotteinen on yksi hyvä vaihtoehto mutta pelistä löytyy hyvin tunteellinen kamppanja kuvaten ensimmäisen maailmansodan eri vaiheita.

Battlefield 1 – Sota kuvattuna tunteellisesti

Napoleon: Total War – The Great War Mod

Toinen taas on modi jotra voit pelata Napoleon Total War pelissä nimeltä The Great War Mod. Modi muokkaa täysin kamppanjan kartan sekä vaihtaa myös pelaajan yksiköt aikakauteen sopiviksi. Modilla on myöskin yllättävän paljon pelaajia ottaen huomioon että itse Napoleon Total War ilmestyi vuonna 2010.

Hearts of Iron IV – The Great War Mod

Taktinen strategiapeli Hearts of Iron IV omistaa myös saman nimisen modin kuin ylempänä oleva Napoleon Total War mutta eroa on paljon. Ensimmäinen ero on pelin tyyli, Total War keskittyy itse taisteluiden käymiseen kun taas HoI4 perustuu suurempaan skaalaan.

Myös alkuperäiseen Age of Empires III peliin löytyy modi joka keskittyy ensimmäiseen maailmansotaan, kyseinen peli myöskin sai hetki sitten remasteroidun version josta voit lukea täältä.

Vaikka sota olikin tuhoisa, niin on myös hyvä muistaa niitä jotka eivät palanneet koteihinsa ja teknologia on mahdollistanut paljon interaktiivisempia tapjoja siihen.

Instant Gaming on hyvä paikka käydä peliostoksilla, sieltä löydät edulliseen hintaan lukuisia pelejä sekä samalla myös tuet pelien kehittäjiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *